Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplője, Dávid Petra nemrég kötötte össze az életét Kabai Andrással, korábban bántalmazó kapcsolatban élt, amit csak nehezen, szakember segítségével tudott feldolgozni.
Vágólapra másolva!

Hétfőn kezdetét vette a Házasság első látásra című műsor, ahol 6 pár kalandját kísérhetik figyelemmel minden este a nézők a TV2 műsorán. Az egyik szereplőnek, Dávid Petrának eddig nem volt szerencséje a szerelemben, ugyanis volt bántalmazó kapcsolata, sőt már több szociopata férfival is összehozta őt az élet. A történteket nehezen tudta feldolgozni, ezért szakember segítségét kérte. 

"Volt bántalmazó kapcsolatom. Nem fizikailag, hanem verbálisan bántottak. Sajnos bevonzom a nárcisztikus, szociopata férfiakat. 

Testképzavarom volt, mindig elégedetlen voltam magammal és volt depressziós időszakom is.

 Pszichológushoz jártam, és terápiában is voltam, hogy megerősítsem magam, mert rendben kell lennem ahhoz, hogy megvédhessem magam. Kell, hogy legyen annyi önbizalmam, hogy ne engedjem magam földbe tiporni" - vallotta be.

Petra teljesen új életet kezdett: otthagyta a barátját és 50 kilótól szabadult meg, ez pedig hatalmas önbizalmat adott neki, és folyaatosan kapta a pozitív visszajelzéseket.

A magamutogatással nincs problémám, mert amikor 50 kilót fogytam, akkor benne voltam számtalan újságban, meg a tévében is, és a közösségi médiában is rengetegen követnek.

Szeretek szerepelni, szeretem magam mutogatni, de ez igazából a felszín. Én egy romantikus, idealista lány vagyok, aki a kapcsolatban engedi, hogy a férfi férfinak érezhesse magát. Egyébként teljesen önálló vagyok, csak azt éreztetem, hogy kicsit megmentésre vágyom. De kifelé nem ezt szoktam mutatni" - hangsúlyozta a Borsnak

A műsor szakértői rávilágítottak arra, hogy ugyan kemény nőnek akar látszani, ezzel együtt teljesen elveszti önmagát, és elfelejti mi az, amire igazán vágyik.