Az elkerülhetetlen műtét után megszólalt a Farm VIP sztárja

Szabyest
Szabyest
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Újra tud mankó nélkül járni, de lábmerevítőt kell még használnia.
Vágólapra másolva!

A zenész Szabyest sokak számára a 2023-as Farm VIP-val lett ismert, a TV2 sikeres tanyasi valóságshow-jában szerepelt. Az első hetekben sok gond volt vele, leggyakrabban Rékasi Károly borult ki miatta, sokszor volt botrány körülötte. Egy esetben a "kerülj el engem és menj a p.csába!" is elhangzott, innen kiderül, mi is történt valójában.

Szabyest
Szabyest
Fotó: Instagram

A Farm VIP sztárjának korábban egy balesetben sérült meg a térde, amiről egy röntgen után kiderült, hogy a keresztszalag szakadása mellett súlyos porcleválása és oldalsó szalag sérülése, illetve üvegporca lett. Januárban műtötték.

"Egy hete, újra tudok mankó nélkül járni, persze merevítőt kell még használnom, de sokkal nagyobb szabadság egy olyan embernek, mint én, aki nem tud öt percig nyugton ülni. Mert eddig ugye ágyhoz voltam kötve, csak mankóval tudtam járkálni" – mesélte.

"Legközelebb inkább vigyázok az egészségemre, mert ez nagyon hosszú időszak volt. Sehogy sem volt jó már a végére feküdni. Már nagyon unatkoztam, Szerencsére nemsokára a merevítőmet is elhagyhatom, de gyógytornára még 4-5 hónapig biztosan kell járnom" - mondta a Borsnak.