Borzalmas emlékeiről beszélt megtörten a Házasság első látásra szereplője

Vágólapra másolva!
A TV2-es reality folytatásában Hilda meghallgatta a párkapcsolati tanácsadókat, de nem hitt nekik. Elárulta, hogy előző barátja megcsalta, ezért zárkózott lett.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a március 28-i adatok alapján toronymagasan a Házasság első látása reality volt a legnézettebb magyar műsor, 815 ezren követték a teljes lakosságból, miközben a rivális kereskedelmi csatornán futó üzleti reality mindössze 355 ezer embert érdekelt. A TV2 műsora a főbb célcsoportban is nyert (18-49, 18-59 éves kor közöttiek, női nézők), így nem meglepő a tévétársaság döntése, jön majd a folytatás, lesz újabb évad.

Házasság első látásra
Házasság első látásra: Hilda nemigen hisz a tanácsadóknak 
Fotó: TV2

A TV2-es párkapcsolati reality egyik kedvelt párosában a férfi inkább akarja a kapcsolatot, mint a nő. “Keresem a kifogásokat, mert az előző kapcsolatomban sérültem. Még midig cipelem annak a súlyát... megcsalt. Abba a kapcsolatba én nagyon betetettem magam, majd sérültem. Felhúztam egy falat, ezért zárt vagyok” - elemezte saját magát Hilda. 

Nagyon nagy szerencséje van Lacival, vallotta be, de azt is állítja, hogy nem lesz ebből szerelem. “Érzelmileg mindenképp fejlődhetek mellette... de ha nem jön a szikra, azt a kapcsolatot leírtam” - magyarázta. Hildát a tanácsadók megpróbálták meggyőzni arról, hogy esélyt kell adnia magának és férjének - hogy mire jutottak, az kiderül a videóból.