Egy hónapot töltött elvonulva a világtól a Tankcsapda zenésze

Sidlovics Gábor
Sidlovics Gábor
Vágólapra másolva!
A zene kitüntett helyet foglal el a Tankcsapda gitárosának szívében, a legfontosabbak azonban a gyerekei az életében. Sidlovics Gábor, vagyis Sidi az M2 Petőfi TV zenés portréműsorában osztotta meg, hogyan egyezteti össze karrierjét és az apaságot, valamint arról az életre szóló utazásról is mesélt, amire a közelmúltban vállalkozott önfejlesztése érdekében.
Vágólapra másolva!

Csak ritkán beszél magánéletéről a Tankcsapda gitárosa, Sidlovics Gábor, azaz Sidi. A zenész Takács-Koltay Anna zenés portréműsorában, az M2 Petőfi TV-n látható Magas és Mély vendégeként azonban kivételt tett: őszintén vallott az apasággal kapcsolatos érzéseiről.

„Sokszor elbizonytalanodom, hogy milyen apa vagyok, de szerencsére olyankor a gyermekeim anyja helyretesz, hogy nyugodjak meg, jó apuka vagyok. Igyekszem úgy élni, hogy amit a hivatásommal járó életmód elvesz, azt kárpótolni tudjam az életükben” – mondta a turnék okozta gyakori időhiányra utalva a zenész. Sidi hozzátette, januárban hosszabb időt töltött családja nélkül, egy hónapos spirituális elvonuláson vett részt Brazíliában, és mint mondja, családja és zenekara is támogatta őt ebben.

„A brazil őserdőbe, egy szent helyre látogattam el. Oda azért mennek el az emberek, hogy dolgozzanak magukon a helyi segítőkkel. Azt mondják, egy ott töltött hónap felér másfél évnyi pszichoterápiával. Minden az önmunkáról szólt, nem nyaralás volt. Életem egyik legnagyobb élménye volt, pozitív és negatív értelemben is” – tette hozzá a zenész. 

A teljes beszélgetés újranézhető a Magas és Mély Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.