Egy nehéz nap után mindenki előtt elsírta magát a TV2 sztárja

Budavári Fülöp
Budavári Fülöp
Vágólapra másolva!
Budavári Fülöp nem takargatja az érzelmeit, egy sírós képet tett közzé az oldalán.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár és a Ninja Warrior riportere, a Farm VIP-ben is látott Budavári Fülöp nem takargatja az érzelmeit, egy sírós fotót tett közzé az oldalán. Az Origónak elmondta, miért osztotta meg magáról ezt a szomorú képet.

"Az, hogy miért sírtam, miért volt nehéz napom, nem is lényeges. Az annál inkább, hogy ismert emberként felvállaljam az életem ezen pillanatait is. Szeretném, ha valós kép alakulna ki rólam és nem egy felszínes álomvilág, amiben minden tökéletesnek tűnik.

 Fontos, hogy a fiatalok a közösségi médiában ezt is lássák, és ne érezzék azt, hogy ciki gyengének lenni, sírni, problémákkal küzdeni, hiszen senkinek sem tökéletes az élete. Mindenkinek megvannak a küzdelmei és a siker sem érhető el ilyen nehéz napok, vagy akár periódusok nélkül. 

Arra szeretném ösztönözni a fiatalokat, hogy merjenek szembenézni a problémáikkal, és érezzék azt, hogy nincsenek egyedül. Az Együtt a bántalmazás ellen mozgalmat is ezért indítottam és ezért osztok meg az oldalamon ilyen tartalmakat" - mesélte.