Legújabb képei miatt szétszedik a csontsoványra fogyott Tóth Andit

Vágólapra másolva!
Tóth Andit sokan támadják a külseje miatt, a fogyását kritizálóknak most mérgesen üzent.
Vágólapra másolva!

Bár az elmúlt időszakban többször is szerepelt különböző tévéműsorokban, a képernyőn keresztül nem volt feltűnő, mennyire aggasztóan lefogyott Tóth Andi, aki az énekléstől már teljesen visszavonult. A döntésében közrejátszott, hogy a stressztől is megkímélje meg magát, most mégis úgy tűnik, hogy nem lett számára kedvezőbb a helyzet, ugyanis nagyon nyúzottnak, betegesen soványnak tűnik a legújabb képein. Ezt egyre többen észreveszik és üzennek neki, amit nem vesz jó néven.

"Ki vagy száradva, csont meg a bőr, már bocs, de muszáj leírnom, ne haragudj!" - írta egy kommentelő.

"Anorexia. Kérlek, szedj fel egy pár kilót te csaj. A depresszió egyik jele a túléheztetése saját magadnak, vagy túletetetése. Kérlek, keress fel egy pszichológust, aki segíthet neked, Andi! Aggódom érted!" - tette hozzá egy másik.

"Girhes vagy, Andi. Ne fogyj tovább!" − ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el Tóth Andi fotóját, amit nem hagyott szó nélkül.

Reménykedem, hogy eljut esetleg egy maroknyi emberhez is, amit mondani akarok. Szép lassacskán tudunk változtatni valamennyit az embereken. Mert remélem, mindenki tisztában van azzal, hogy ez nem oké! Nagyon szeretitek ezt használni, hogy „De ez csak az én véleményem”. Nem oké véleményezni. Véleményt akkor illik adni, ha kérdezték. Ha nem kérdezték, akkor az csak egy rakás negatív megjegyzés

– fogalmazott az Instagramon.

Egyszerűen ez már felfoghatatlan, hogy valaki konkrétan leírja, hogy Andi neked 55 kilónak kéne legyél. Ez melyik könyvben van? Ezt hogy? Ilyet nem csinálunk!

– mondta Tóth Andi.