Megdöbbentő hírek érkeztek Johnny Deppről

Johnny Depp
Vágólapra másolva!
Johnny Depp ismét botrányba keveredett, ugyanis egy színésznő azt állítja, hogy bántalmazta őt a világsztár.
Vágólapra másolva!

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2022-ben a színész és egykori párja, Amber Heard között zajlott az év pere, ahol hat hétig tartó tárgyalás után született ítélet, mely szerint Heard a párkapcsolati erőszak áldozatairól írt újságcikkében megrágalmazta volt férjét, és 10,35 millió dollár (4,2 milliárd forint) kártérítést kell fizetnie. Az Aquaman színésznője ellenkeresete egyik pontjában nyert Depp ellen, akinek kétmillió dollárt kell fizetnie.

Most viszont a Karib-tenger kalózai sztárja ismét botrányba keveredett. Lola Glaudini színésznő azt állítja, hogy egy 2001-es forgatáson a színész rosszul bánt vele, és bántalmazta őt. A nő elmondta, hogy a Blow című film rendezője, Ted Demme arra utasította, hogy nevetésben törjön ki, amikor Depp a felvétel során elmondja a szövegét, azonban ez a sztárt felbosszantotta.

"Odajött hozzám, az arcomba dugja az ujját, és így szól: „Ki a f@sznak képzeled magad? Fogd be a pofád. Próbálom elmondani a szövegemet, te pedig rohadtul összezavarsz. Te kibaszott idióta" - emlékezett vissza Depp szavaira. 

"Ó, most már ez nem olyan vicces, igaz? Most már kussolsz? Amilyen csendben vagy most, olyan kib@szott csendben maradj" - fenyegetőzött a sztár az elmondása alapján. 

Glaudini rettentő csalódott volt az eset után.

"Az a sztár, akit bálványoztam, aki miatt olyan izgatott voltam, hogy végre együtt dolgozhatok, megalázott. Csak az járt a fejemben, hogy el ne sírjam magam" - idézte szavait a The Hollywood Reporter