Nagyon kínos dolog történt egy vetélkedőben, magyarázkodhatott a feleség

Fotó: ITV
Vágólapra másolva!
A telefonos segítségnél nem az történt, amire a játékos számított.
Vágólapra másolva!

A brit Legyen Ön is milliomos!-ban egy tanár volt épp a játékos, aki - 16 ezer angol fontért - kérdésnek azt kapta, hogy “melyik hétvégi nap Németországban?” Ezek voltak az opciók: A. Donnerstag, B. Mittwoch, C. Sonntag, D. Dienstag. Sokan biztos tudják, hogy a C. válasz a jó, de játékos valószínűleg semmit nem tudott németül, ezért úgy döntött, elhasznál egy segítséget.  

Fotó: ITV

A telefon kicsengett, de a feleség helyett egy férfi vette fel a hívást, ami kellemetlen pillanatot okozott a férjnek, de derűt a közönségnek. A Daily Star cikke szerint Jeremy Clarkson műsorvezető lecsapott a magas labdára: "Ez egy másik férfi volt, aki most vette fel a telefont, de nyugi, lehet, hogy teljesen ártatlan". Majd amikor előkerült a feleség is, még kellemetlenkedett egy kicsit: "Megerősíthetem, hogy van ott valaki veled?" - kérdezte a nőtől.

A játékos utána magyarázkodni kényszerült, miszerint a felesége nagynénje több mint 50 éve él Németországban, a felesége is járt már ott néhányszor. A kellemetlen jelenet után folytatódott a felvétel, a végén pedig örülhetett, mert 64 ezer angol fontot nyert, ez majdnem 30 millió forint.