Ördög Nóra hatalmas titkot árult el a Next Top Model Hungaryről - videó

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Március 17-én indul a Next Top Model Hungary, amit a TV2 tűz műsorra. Ördög Nóra lesz a valóságshow háziasszonya, ám a forgatási időszak nagyon megviselte.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, melyet a TV2 tűz műsorra.  A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztesre. A versenyzőket Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán zsűrizi majd.

A műsorvezető a Next Top Model Hungary sajtótájékoztatóján elárulta, hogy az elmúlt hónapokban folyamatosan forgatott, ez hatalmas energiát igényelt, ami olykor megviselte.

"Nagyon intenzív forgatási időszak volt. Azért volt nagyon intenzív ez az időszak, mert a lányok összeköltöztek a villában, ott nem volt szünnap. Mindez párhuzamosan zajlott a Dancing with the Stars műsorral, összecsúszott pár élő show-val... Kicsit zaklatott időszak volt, de nagyon élményekkel teli, nagyon más, mint amit korábban csináltam" - vallotta be. 

Hozzátette: régi álma vált valóra, hogy a műsor által bepillantást nyerhetett a divat világába.

" Kívülről tényleg viszonylag keveset tudunk erről, hogy mi történik valójában. A csillogást látjuk, de nyilván ismerve néhány topmodellt, meg fotós a férjem is, tudom és érzékelem, hogy kőkemény munka van a háttérben" - részletezte a műsorvezető.