Öt hónap után szabadult a börtönből az ismert zenész

Fredo
Fredo
Fotó: Instagram /Fredo
Vágólapra másolva!
Nincs ott vécé, nincs ott semmi, csak egy földbe ásott lyuk, vécépapírt sem adnak - morgolódott.
Vágólapra másolva!

Fredo, valódi nevén Marvin William Bailey, az Instagramon jelezte, hogy szabadult – nem teljesen világos, miért tartóztatták le Dubajban, de valószínűleg könnyűdrogot, marihuánát nyelt le kis csomagban, úgy próbált átjutni a határon. Az arab országban a kábítószer birtoklása is súlyos bűncselekmény. 

Fredo
Fredo
Fotó: Instagram /Fredo

"Ne féljetek eljönni Dubajba. Csak ne hozzatok magatokkal semmi olyat, amit nem kellene, és minden rendben lesz. Ne hallgassatok a pletykákra. Kedvesen fognak bánni veled. Rengeteg csirkés biryanit adnak majd neked. Sok gondolkodási időt is adnak... Mindannyian követünk el hibákat. De ez arra késztet, hogy értékeld az életed és mindazt a jó dolgot, amiben részed van" - elmélkedett. (A Biryani egy vegyes rizses étel, amely Dél-Ázsiában igen népszerűbb, rizzsel, valamilyen húsféleséggel és fűszerekkel készül.) 

"Csak ne menj börtönbe. Nincs ott vécé, csak egy lyuk a földben. Nincs vécépapír sem, semmi ilyesmi... Ez őrület” - jegyezte meg a rapper. 

Börtön Dubajban
Egy börtön bejárata Dubajban 
Fotó: AFP / AFP or licensors

Fredo cáfolta a pletykákat, miszerint végbelében rejtegette a füvet. Elterjedt, hogy öt és fél évre ítélték, ami a kereskedelemért járó minimális büntetés az Egyesült Arab Emírségekben - de úgy tűnik, nem kereskedelem volt a vád. 

Fredónak korábban Funky Friday címmel listavezető dala volt Angliában, olyan zenészekkel dolgozott, mint Dave, Central Cee, Tory Lanez, Pop Smoke, Stormzy, Headie One.