Újabb részletek derültek ki Király Viktor megromlott házasságáról

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Király Viktor és Király-Virág Anita házassága tavaly került válságba, amit a párnak a nehézségek ellenére is sikerült rendbe hozniuk. Az énekes az interjúban mesélte el, hogy mit gondol feleségéről.
Vágólapra másolva!

Király Viktor és felesége hosszú időn át küzdöttek a házasságukért, múlt nyáron már arról volt szó, hogy elválnak. Később kiderült, hogy együtt utaztak el egy romantikus nyaralásra, ami arról árulkodik, hogy sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat. Azóta számos váratlan fordulat után kiderült, hogy az énekes és felesége ismét összeköltöztek, felálltak a padlóról. 

Nemrég Király-Virág Anita szűkszavúan beszélt a házassági hullámvölgyükről, és kitért arra, hogy a nehézségek ellenére sem engedték el egymás kezét. 

"Még nincs itt az ideje, hogy beszéljünk arról, ami történt köztünk, és hogy alakul az életünk. Ismét együtt van a család" - mondta akkor.

Most azonban Király Viktor árult el újabb részleteket a kapcsolatukról. 

"Mondhatni azt a nagyon romantikus mondatott, hogy szerelem volt első látásra. Van benne valami, mert tényleg az van, hogy megláttam és tök eldöntöttem magamban, hogy én mindenképp akarok beszélni vele. Onnantól kezdve kész, minden nap megállás nélkül együtt vagyunk" - vallotta be az énekes, ám feleségének is hasonló a véleménye.

"Az első perctől kezdve mindig úgy éreztem, mintha magamat látnám férfiként. Látom a Viktorban magamat" - mesélte mosolyogva a Tények Plusz riportjában.