Young G Béci nem hajlandó felejteni

Young G Béci és Norina kapcsolata rendben van
Vágólapra másolva!
Magyarázatot adott a rajongóknak, mit miért tett a közelmúltban.
Vágólapra másolva!

Young G Béci rajongói napok óta arról beszélnek, hogy megromolhatott a rapper a házassága, mert furcsa, hogy csak négy-ötévvel ezelőtti képeket posztol közösségi-oldalára. Ebből arra következtettek az internetezők, hogy valami negatív dolog miatt próbál a rapper visszatekinteni a régi szép időkre. 

Most kiderült, ennek egészen kevés köze van a valósághoz:

Valójában azért posztoltam régi képeket, mert kicsit végigmentem a telefonomon, hogy milyen képek vannak, és mi az, amit kell törölni és kiszedni. Őszintén szólva nagyon nagy nosztalgiával néztem, és a szívemet melengető képeket meg videókat találtam. Most már nem járok fellépni annyit, mint régen, sőt a prioritás is már a vállalkozásokra összpontosul inkább, és a gyerekekre és így jó volt látni, hogy mennyi mindent elértünk, milyen hosszú úton vagyunk túl, és hogy mennyi olyan dolgot csináltunk régen, ami meghatározta a mostani életünket

 – kezdte Béci, aki szerint fontos a visszatekintés.

„Nagyon fontos egy kicsikét visszatekinteni mindig, ugyanis 

az ember sokszor elfelejti, hogy miken van túl, milyen akadályokat mászott meg,

 vagy mi az az út, ami mögötte van. Ilyenkor ha visszanézed teljesen, akkor jössz csak rá arra, hogy mennyire meg kell becsülni azt, ami most van” – jegyezte meg a Ripostnak Béci.