A Házasság első látásra szereplője sokkoló dolgot mondott a gyerekkoráról

Horváth Enikő, Házasság elő látásra
Vágólapra másolva!
Horváth Enikőt a nagyszülei nevelték fel, ugyanis édesanyja még gyerek volt, mikor megszülte őt. Édesapjáról azonban soha nem mesélt, nem véletlenül.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra legmegosztóbb szereplője már korábban elmesélte, hogy a nagyszülei nevelték őt fel, így rengeteget köszönhet nekik. Édesanyja 21 éves korában hozta őt világra, édesapjával pedig soha ne volt felhőtlen a kapcsolata.

"Anyukám 21 éves volt, amikor szült engem, jóformán ő maga is gyerek volt még, úgyhogy a nagyszüleim neveltek. Apukámmal sosem volt igazán jó a viszonyom. Pár éves voltam, amikor elváltak, azt követően pedig alig tartottuk a kapcsolatot. Nem volt igazán jó ember. 

Alvilági körökben mozgott, mindig is vonzotta a bajt. Az egyik hírhedt éjszakai figurának volt a személyi testőre, és mindenki ismerte. 

Úgy is mondhatnám, amint meghallották ­Horváth Sándor nevét, mindenki vigyázzba állt" - árulta el édesapjáról, aki kilenc évvel ezelőtt, szívinfarktusban halt meg.

Az apakép jelentősen befolyásolja egy gyermek életét, azonban mivel a viszonyuk nem volt a legjobb, ez Enikő párkapcsolataiban is megmutatkozott. Férjével, Kriston Péterrel egyre többet vitatkoztak, és a házasságuk is megromlott.

"Nem volt megfelelő férfiminta az életemben, ami később aztán párkapcsolataimra is rányomta a bélyegét. 

Igazából a mai napig nem tudom, hogy mit várok el egy férfitól.

Amikor először megláttam a férjemet, azt éreztem, hogy révbe értem. Az első pillanattól fogva megvolt az összhang, a bizalom közöttünk, és úgy érzem, akár belé tudnék szeretni. De azért van olyan, ami elbizonytalanít. 

Például nem tudom eldönteni, hogy a sok duma, a szereplés, a showmankedés csupán a nézőknek szól-e, és a levegőbe pufogtat, vagy valóban van súlya, mögöttes tartalma is a szavainak. 

Majd kiderül" - nyilatkozta a Storynak.