Csúnyán egymásnak estek a Harry Potter-filmek sztárjai az LMBTQ-lobbi miatt

Vágólapra másolva!
JK Rowling írónő nem először veszett össze nyilvánosan Emma Watsonnal és Daniel Radcliffel. Végleg szétszakította őket az LMBTQ-propaganda, utóbbi szerint J.K. Rowling kirekesztő, mert nem engedné be a férfiakat a női WC-be.
Vágólapra másolva!

Az újabb konfliktust ismét az LMBTQ-lobbi generálta, mellyel kapcsolatban egyáltalán nem értenek egyet. A színészek már korábban, 2020-ban is felszólaltak Rowling nemi identitással kapcsolatos álláspontja ellen, nyilvánosan támadták.

A BBC arról ír, hogy az írónő szerint a színészek 

arra használták a platformjukat, hogy szurkoljanak a kiskorúak nemátváltoztatásának.

Rowlingot már korábban is transzfóbiával vádolta az LMBTQ-propaganda, miután kijelentette, hogy a magukat transz nőknek nevező biológiai férfiakat nem szabadna beengedni a csak nők számára fenntartott helyekre, mint például a WC-k, öltözők, stb.

A Harry Potter-könyvek írónője bár generációkat vett rá az olvasásra,  jó ideje csak negatív kontextusban kerül elő a neve az LMBTQ-lobbihoz tartozó körökben. Ennek oka csupán annyi, hogy Rowling több fórumon is "nők"-nek hívta a nőket, illetve volt, hogy kigúnyolt egy olyan szöveget, melyben a nőket nem nőknek, hanem "menstruáló embereknek" nevezik. Az LMBTQ-lobbi szerint az írónő kirekesztő. Korábban beszámoltunk róla, hogy J.K. Rowling inkább menne börtönbe, minthogy betartsa az LMBTQ-mozgalmak által korlátozott szólásszabadság törvényeit.