Dühösen üzent Bódi Csabi

Bódi Csabi
Fotó: Instagram/Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Megelégelte az őt és családját ért folyamatos támadásokat Bódi Gusztiék fia, Bódi Csabi, aki most dühösen üzent az őket kritizálóknak.
Vágólapra másolva!

Egyre több hazai sztár szólal fel az őket ért bántó megjegyzések ellen, nem egy kampány, akár eljárás indult már a hozzászólók durva kritikái miatt. Mivel sokan nem terelik jogi útra az ügyet, időről időre a közösségi oldalakon hívják fel a figyelmet arra, hogy milyen ártalmasak lehetnek ezek a megnyilvánulások, és mennyire nehezen tűrik el ezt a fajta bántalmazást. Most Bódi Csabi szólalt fel az őt és családját ért kritikák ellen, dühösen üzent az őket támadóknak.

Belefáradtam a folyamatos szitkozódásba. Alaphelyzetben nem érintenek meg, hiszen nem azt nézem, hogy mit mondanak, inkább, hogy ki mondja. Teljesen kiveszett a jó ízlés és az empátia.

Szívtelenül, düh vezérelten kommentelnek olyanokat, ami egy másik ember lelkén igenis rést üt. Ha jogosnak érzek egy kritikát, igazat adok neki, de amikor igazságtalanul szidnak, személyeskednek, sőt, ha már a családomat, a gyerekeimet is belekeverik – na az tud fájni" - magyarázta Bódi Guszti és Bódi Margó fia, aki most megelégelte, hogy szó nélkül hagyja a bántó megjegyzéseket.

Az énekes elárulta, hogy folyton számonkérik őt és családját amiatt, hogy nem jótékonykodnak, pedig ők megteszik, csak csendben, nem várnak érte elismerést. Korábban a családja nevével éltek vissza, amikor pénzt csaltak ki a rajongókból, majd őket vonták felelősségre,  mert nem tudták, hogy csalók áldozatává váltak és tőlük követelték vissza a pénzt. Bódi Csabi most szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy valódi ok nélkül bántják őket, és azért nyilatkozott a témáról, mert szeretné, ha végre nem szembesülne folyton a támadásokkal - írja a Bors.

Bódi Guszti
Bódi Gusztiékért is kiáll fiuk, Bódi Csabi
Fotó: Facebook/ Bódi Guszti és a Fekete Szemek