Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

Megyericsilla
Megyeri Csilla, Molnár Zsolt
Vágólapra másolva!
Az év elején terjedtek olyan hírek a sztárpárról, hogy szakítottak, többen tudni vélték, hogy külön is költöztek, de ők akkor ezt tagadták. Megyeri Csilla és párja, Zsolt már tíz éve vannak együtt, igaz, még nem alapítottak családot és össze sem házasodtak. Most egy érdekes dologra derült fény kettejükről, amiről véletlenül épp ők szólták el magukat a kamerák előtt.
Vágólapra másolva!

Nemrég azt híresztelték, hogy tíz év után szakíthatott Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt, akik a híresztelések szerint akkoriban külön is költöztek. Megyeri eleinte a kapcsolati gondjaikról beszélt, de a szakításról szóló pletykákat cáfolta, sőt viccelődtek is a pletykákon. Azonban most olyan dolgot árultak el, ami arra enged következtetni, hogy mégsem voltak alaptalanok a róluk szóló híresztelések, hogy volt köztük egy kisebb mosolyszünet.

Hazudik állandóan. Előadja magát mindig, meg nagy az arca, sokat küzdök vele, hogy lebuktassam

- mondta Megyeri Csilla a kamerák előtt párjáról, és bár gyakran ugratják egymást, mégsem lehetett tudni, hogy most viccelődnek-e. Sőt, azt is bevallotta, hogy szokott nyomozni párja után.

"Naná, hogy nyomoztam, ki az, aki nem? Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik" - válaszolta a kérdésre Megyeri, aki szintén csattanós választ kapott párjától, Zsolttól.

Szerintem felesleges, úgyis megcsaltál, amikor akartál

- fokozta a helyzetet Zsolt, aki arra utalt, hogy ő viszont nem nyomoz az egykori tévés után.  

Így van, mint ahogy te is

- vágta rá Megyeri Csilla a Bors előtt vitázva, bár lehet, csak viccelődésnek szánták ezt a párbeszédet, de az is előfordulhat, hogy volt már megcsalás mindkettejük részéről.