Felesége nélkül utazott el a Házasság első látásra sztárja - képek

Vágólapra másolva!
Egyre gyanúsabban viselkedik a Házasság első látásra sztárja, Hegedűs Csaba, aki Boda Gyöngyit vette felségül a TV2 nagyikserű társkeresőjében. A páros sok hullámvölgyet megélt már a kísérlet során, de sokan drukkolnak nekik, hogy együtt maradjanak. Most a fiatal férj fotókat mutatott, melyből azt sejteti, hogy felesége nélkül utazott Máltára.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Hegedűs Csaba a napokban furcsa bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, ahol nem Boda Gyöngyivel, hanem egy másik, a kísérletben szintén részt vevő feleséggel, Gál Bogival találkozott kettesben. Azóta már próbálták tisztázni a helyzetet azzal, hogy mutattak négyesben készült fotókat is, ahol mindkettejük házastársa jelen volt, most mégis újabb furcsa dolog történt, ugyanis Csaba úgy tűnik, felesége nélkül utazott el Máltára. 

A fotók láttán többen is kérdezősködtek azzal kapcsolatban, hogy egyedül hagyta-e el az országot, vagy Gyöngyi is vele tartott, de ő egyelőre nem válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésekre. Azonban nem kell már sokat várni a tévénézőknek arra, hogy kiderüljön mely házaspárok maradnak együtt a kísérlet után, ugyanis jövő héten véget ér a Házasság első látásra, és mindenre fény derül.