Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője - fotók

Vágólapra másolva!
Vanessa Williams Renee Perryként vált ismertté, 46 részben szerepelt a nagyon népszerű Született feleségek című sorozatban. Akkoriban igazi bombázó volt, akiért megőrültek a férfiak, és nagyon sok nő figyelte irigy tekintettel elképesztő alakját és szép, nőies vonásait. A sminkmentes képeit látva manapság a rajongók is elcsodálkoznak, a színésznő teljesen felismerhetetlenné vált az utóbbi időben.
Vágólapra másolva!

Vanessa Williams 1983-ban megnyerte a Miss America szépségversenyt, amivel ő lett az első színes bőrű szépségkirálynő - a címről azonban 1984-ben le kellett mondani, miután meztelen fotók jelentek meg róla. 

Vanessa Williams, énekes, színész
A szépségverseny győzteseként
Fotó: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images  / NBCU Photo BNBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images 

A szépségét a következő években is sorra kamatoztatta, modellkedett, majd különféle sorozatokban színésznőként is kipróbálta magát. 

Vanessa Williams, énekes, színész
A szépségét a következő években is sorra kamatoztatta
Fotó: Harry Langdon / Getty Images/Harry Langdon

A Született feleségek egyik népszerű karakterét alakította 2010 és 2012 között, 46 részben szerepelt Renee Perryként. Az énekes-színésznő később is vállalt sorozatot, forgatott a Park Sugárút 666 című horrorban is,  négy epizódja volt a Férjem védelmében szériában.

Vanessa Williams, énekes, színész
A szépségét a következő években is sorra kamatoztatta, a Született feleségek hozta meg a legnagyobb sikert
Fotó: Danny Feld / Danny Feld/Disney General Entertainment Content via Getty Images

A színésznő mostanában egyre több sminkmentes képet mutat magáról, úgy tűnik, bátran vállalja, hogy bizony őt sem kímélte az idő. Tavaly tett közzé magáról egy ijesztő képet, akkor még a rajongói is elcsodálkoztak a valódi kinézetén.

Lapozzon, nézze meg az ijesztő képet róla!