Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja a közösségi oldalán, idegesen üzent, és egy fontos bejelentést tett.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Házasság első látásra szereplői a múlthéten találkoztak először, ami újabb nehézségek elé állította őket – a problémáikat viszont végre megoszthatták a többiekkel is, egy közös találkozón ugyanis mind a hat pár belepillanthatott abba, hogy a többi házasság miként működik.

András, Petra párja számot cserélt Hildával, amit a férfi egy másik arának, Enikőnek is elárult, ez pedig újabb vitát váltott ki. A TV2 sikerműsorának a közösségi oldalát elárasztották a kommentek, ugyanis szerintük Enikő kétszínű, amiért elmesélte Petrának, hogy mi történt Hilda és Andris között.

A fiatal lány az Instagram-oldalán elmesélte, hogy mi történt valójában.

"Úgy látom, hogy egy-két dolgot tisztába kell tennünk. Nem szokásom kommenteket olvasni, de valamiért szembe jött velem. 

Olyanokat olvasok, hogy az Enikő sz@rkavaró, egy kétszínű nő vagyok. 

Az én olvasatomban a kétszínűség nem itt kezdődik. Akik ezeket írták, azok nyissanak ki egy kéziszótárt, hogy mi ennek a szónak a jelentése. Az, hogy én a Petrának elmondtam, hogy tudok arról, hogy az Andris elkérte a Hildának a telefonszámát az nem az.

 Én utána odamentem az Andrishoz, mert nyilván vállalom a felelősséget azért, amit teszek, vagy amit mondok. 

Én voltam az első, aki ránézett az Andrisra, és azt mondtam, hogy tőlem tudja a Petra. Nem értem, hogy ebbe hol a sz@rkavarás. Akkor lett volna az, ha nem vállaltam volna a felelősséget azért, amit mondok. Kicsit tegyük már tisztába a dolgokat, jó?  

Szeretném megkérni azokat az embereket, akik követnek, és ezen a véleményen vannak rólam, kövessenek ki.

 Mind a 12 emberről, akik benne voltak a kísérletben olyan kommenteket olvasok, hogy szégyen gyalázat" - fejtette ki véleményét a korlátozott ideig elérhető videóban, melyet itt tud megtekinteni.