Újabb hírek érkeztek a súlyos beteg világsztárról

Kate Beckinsale
Vágólapra másolva!
Kate Beckinsale még márciusban került kórházba egy rejtélyes betegséggel, azonban a színésznő nemrég egy árulkodó képpel újabb hírt közölt a diagnózisról.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Kate Beckinsale az Instagram-oldalán több olyan fotót is mutatott, ahol pizsamában fekszik a kórházi ágyon, és láthatóan nincs jól. Az Underworld-filmek szexi sztárja több héttel ezelőtt egy szívszorító posztot osztott meg, ahol könnyes szemmel, kétségbeesett arccal fekszik, már hetek óta valamilyen problémával küzd. Azonban a mai napig nem árulta el, hogy pontosan miért van kórházban, ez pedig aggodalommal tölti el a követőit. 

Katalin hercegnéhez hasonlóan ő is titkolózik, és csak annyit árult el, hogy beteg.

Az egyik követője azt írja, hogy biztosan megrepedt a petefészek cisztája, azonban ezt határozattan cáfolta az 50 éves Beckinsale. Többen is kifejezték jókívánságaikat, és örülnek, hogy megint látják mosolyogni a szexi sztárt, aki a húsvéti ünnepeket is a kórházban töltötte.

Állítólag a színésznőt rendszeresen látogatja a családja, sőt két macskája is bent volt nála. 

Kate Beckinsale továbbra sem árulta el rejtélyes betegségének részleteit, azonban a szemfülesek észrevehették, hogy nemrég a világsztár egy beszédes felsőben fotózta magát a közösségi oldalán: egy "Tummy Troubles Survivor" feliratú pólóban ül az ágyon a kutyusával.

Az angol szöveg pontosan azt jelenti, hogy a gyomorproblémák túlélője, így minden bizonnyal gyomor-vagy bélproblémával kerülhetett kórházba a sztár. 

Hivatalos közlemény azonban a mai napig nem érkezett az állapotáról, így a követői is csak találgatni tudnak a rejtélyes betegségét illetően - írja az Instyle

50 évesen is remek formában van Kate Beckinsale, amit az Instagramon is rendre bizonyít szexi fotóival, huszonéveseket megszégyenítő formában van. A róla készült képek alapján senki nem tippelné meg valódi életkorát, pedig Beckinsale-nek már egyetlen lánygyereke is 23 éves múlt. Gyakran lapi meg a követőit különleges fotósorozattal, legutóbb forró fürdőruhás képeket osztott meg a közösségi oldalán.

A Van Helsing sztárját utoljára februárban állt ki a nyilvánosság lé, mikor még egészséges volt, akkor a Netflix 2024-es SAG Awards ünnepségén vett részt Los Angelesben.