Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Keményen nekimentek Berki Mazsinak

Berki Mazsi és Zoltán
Berki Mazsi és barátja, Zoltán
Vágólapra másolva!
Szinte már mindennapos, hogy Berki Mazsi posztjai alatt fellelhetőek a rosszindulatú megjegyzések. A csinos anyuka bármit tesz, mindenben találnak kivetnivalót követői.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi évek óta influenszerként (is) tevékenykedik, mint oly sokan a hazai sztárvilágban. Ezért gyakran tűnnek fel a közösségi oldalain olyan reklámok, amiben különböző termékeket népszerűsít. 

Van, aki szerint ez nem munka, viszont az is tény, hogy egyre többen látják ebben a könnyű pénzkeresési lehetőséget.

 Ingyen ruha, órák, ékszerek, étrend-kiegészítők, üdítők és sok esetben élelmiszerek is a hosszú listán szerepelnek, amihez ily módon jutnak hozzá a celebek.

A minap Berki Krisztián özvegye épp az egyik ruhamárka új termékeit reklámozta. Volt, aki szokás szerint nem bírta magában tartani gondolatait, és teljesen indokolatlanul szólt hozzá a videós poszthoz: "Mert nem dolgozol! Lusta" – írta ki véleményét valaki, a csinos anyuka tűréshatárát ez a beszólás azonban már súrolta, így élből vágott vissza követőjének: 

Dolgozom kedves! Van 2 vállalkozásom, mellette egy nemzetközi boxversenyre készülök, és ami marad szabadidőm, azt a lányommal, a párommal és a családommal töltöm. Mit kellene még dolgoznom? 

 – idézi Mazsi reakcióját a Bors.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről