Kínos: ismét magyarázkodik megromlott házassága miatt a TV2 sztárja

Enikő, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A megcsalás miatt többen is kiosztották a TV2 sztárját, aki a közösségi oldalán ismét kínos magyarázkodásba kezdett.
Vágólapra másolva!

Óriási dráma zajlott a Házasság első látásra keddi adásában: Enikő ismét flörtölt Andissal és egy komoly vita után összepakolta a cuccait, és otthagyta Petit, aki a kamera előtt sem bírt a könnyeivel.

Enikő már korábban kifejtette, hogy úgy érzi, hogy nem kapott elég figyelmet, és a szex mennyiségével sem volt megelégedve.

A lányt a közösségi oldalakon többször durván kiosztották, aki most az Instagram-oldalán ismét magyarázkodott. 

"Nagyon sok olyan üzenetet kapok tőletek, hogy vagyok jelenleg, vagy hogy érzem magam lelkileg. Őszintén?! -nem jól.
Visszanézni magamat ebben a műsorban kívülről, ami valamilyen szinten már a múltamhoz tartozik, ami keveredik a jelennel nem könnyű! Azt hittem ezt érzelmileg már le zártam és fel dolgoztam. De valahogy most megint úgy érzem, hogy mégsem. 

 

Rengeteg támadást kapok, rosszindulatú kommenteket, gyűlöletet, amit valamilyen szinten meg is érdemlek... és ezzel most együtt kell éljek. 

A kísérlet vagy az ezzel járó “nyomás” nem volt rám jó hatással, ami nem Peti hibája volt, hanem az enyém! Egy nagyon makacs, önfejű, szókimondó, hisztis, dacoló, akaratos személyiség tudok lenni, ha azt érzem magamban, hogy nem az van, amit én a fejembe elgondoltam.

 Sokszor bele estem már abba a hibába, hogy az egóm visz előre, és nem a szívemre hallgatok. 

Ha vissza tekerhetném az időt, biztosan sok mindent másképp csinálnék tanulva a hibámból, és nem erőltetném rá Petire a saját érzéseimet vagy akaratomat. Sajnos az ember mindig a hibáiból tanul.
 

Vissza tekintve erre a pillanatra, ami történt köztünk Petivel, úgy gondolom, hogy elég drága tanuló pénzt fizettem érte.

Mikor elköltöztem tőle, akkor éreztem meg igazából, hogy mit veszítettem el, és hogy milyen közel állt hozzám érzelmileg. Furcsa, hogy az ember akkor jön rá ki volt mellette igazán, mikor már elveszítette. Én is rájöttem, és minden erőmmel azon leszek, hogy ha csak egy minimálisan is, de vissza tudjam szerezni Peti bizalmát" - olvasható a bejegyzésben.