Meghan Markle olyat tett, amire senki nem számított - videó

Meghan Marke, Harry herceg
Vágólapra másolva!
Meghan Markle és Harry herceg ezúttal egy díjátadón került kellemetlen helyzetbe.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Meghan Markle és Harry herceg további két műsor gyártását tervezik a Netflixnél, melyeket közös cégükön (Archewell Productions) keresztül valósítanának meg ismét. 

Az első sorozatban Meghan Markle a kedvenc szabadidős tevékenységeit mutatná be: főzne és kertészkedne, míg a második Harry herceg kedvelt sportjáról, a lovaspólóról szólna.

A páros legutóbb a floridai Wellingtonba, a Grand Champions Polo Clubba látogatott el, ahol Harry herceg pólócsapata is részt vett. Az eredményhirdetésnél és a kupaátadásnál azonban kínos dolog történt: Meghan Markle adta át a győztes trófeát a csapatnak, azonban mikor egy nő a közös fotózáson a férje mellé állt, láthatóan dühös és féltékeny lett. Ezért megkérte őt, hogy inkább álljon át az ő oldalára.

Állítólag többen hallották, amint Markle azt kérdezi a nőtől, „Nem akarsz idejönni?”

Azonban valaki más is azt mondta neki, hogy álljon oda, aminek eleget is tett - írja a PageSix.

@sam01513 Meghan Markle asks woman not to pose next to Prince Harry for Polo prizegiving photo - and lets royal fan stand next to her instead #meghanmarkle#royalfamily#princeharry #harry#polo#prizegiving#royal#woman#TheDuchess#Florida#fyp#viral ♬ original sound - SAM LIVERPOOL