Meglepő titok derült ki a Megasztárról - videó

Megasztár7
Megasztár7
Vágólapra másolva!
Több mint tíz év után újra indul a TV2 műsorán a Megasztár. A tehetségkutató olyan énekeseket fedezett fel, mint Radics Gigi, Rúzsa Magdi vagy Király Viktor. A csatorna egyik legismertebb brandjéről újabb titkok derültek ki, ugyanis több név is felmerült, akik a zsűriszékben foglalnának helyet.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, TV2 Csoport vezérigazgatója és Till Attila február végén jelentették be, hogy több, mint tíz év után, rekordnyereménnyel tér vissza a képernyőre a legendás Megasztár!

Nem túlzás azt állítani, hogy a Megasztár megváltoztatta a magyar zenei piacot. 2003 őszén láthatták a TV2 nézői az első válogató adásokat és már akkor sejteni lehetett, hogy ez egy olyan műsor lesz, amiről az egész ország beszélni fog! Az eddigi hat évad elképesztő sikerei és az emberek el nem múló szeretete tették legendássá a Megasztárt, ami legutóbb 2012-ben volt látható. 

A műsor máig a TV2 egyik legismertebb brand-je, így nem csoda, hogy a hazai énekesek többsége szeretne beülni a zsűriszékbe, köztük Király Viktor is, aki szintén feltűnt egykor a tehetségkutatóban.

"Számomra a Megasztár egy nagyon jó élmény volt. 

Ami szerintem ennél is jobb lehet, az az, hogy én legyek az új zsűritag

 - mondta az énekes, aki nem félt saját magát ajánlani a műsorba.

Kirády Attila, a műsor kreatív producere elárulta, hogy folyamatos az ítészek kiválasztása, azonban lesznek meglepetések a korábbiakhoz képest. 

"Folyamatos a zsűri kiválasztása is. Nagyon sok komoly zenei szakembert meghallgattunk már, és van már a fejünkben egy ideális zsűri, de még folynak az egyeztetések. Azt szeretnénk, hogy ha egy nagyon színvonalas zeneileg és minőségi zsűri lenne a Megasztárban. 

Vannak olyan énekesek is, akik bejelentkeztek, hogy szeretnének nálunk zsűritagok lenni, ami azt jelenti, hogy tényleg nagyon megmozgatta az országot. 

Nem csak a közvéleményt, de a zeneipart is.

Lesz majd olyan énekes is, aki korábban csak énekesként volt ismert, de most a ítészként fog részt venni ebben a produkcióban

 - mesélte a Mokkában.