Miley Cyrust brutálisan összeverték egy női vécében

Miley Cyrus az MTV VMAs gáláján
Miley Cyrus az MTV VMAs 2015-ös gáláján, öltözködés közben
Fotó: MTV
Vágólapra másolva!
A világsztárokért ma már milliók rajonganak, azonban gyerekként megtapasztalták, hogy milyen érzés az, ha valakit piszkálnak a többiek. Lady Gagát orra miatt gúnyolták, Jessica Alba pedig egyedül az utcára sem mehetett ki, míg Christian Bale-t brutálisan megverték az osztálytársai. Nézze meg, kiket és mivel bántottak gyerekkorukban!
Vágólapra másolva!

Jenna Ortega 

A Wednesday és a Sikoly filmek sztárja bevallotta, hogy mivel latin-amerikai származású, erősebb szőrzettel rendelkezik, emiatt pedig régen sok bántást kapott az osztálytársaitól.

Volt egy lány, akivel barátok voltunk, azonban nagyon megbántott, mikor azt mondta nekem, hogy a karom olyan szőros, mint egy gorilláé.

Szomorú voltam, hiszen nem tehettem róla. Ugyan ma már senki nem foglalkozik a karommal, de a mai napig minden egyes nap borotválom" - emlékezett vissza a színésznő.

Lady Gaga

Habár Lady Gaga sikeres énekesnő és színésznő, nem mindig volt ez így, ugyanis gyerekként kiközösítették őt. Többször gúnyolták az orra miatt, valamint azért is csúfolták, mert állandóan énekelt, szokatlanul sminkelt, és kívülállónak tartották őt. Osztálytársai rendszeresen azt hangoztatták, hogy soha nem lesz híres, végül egyáltalán nem lett igazuk az őt bántalmazóknak, hiszen Oscar-díjat is nyert 2019-ben.

Blake Lively

Nehéz elképzelni, hogy Blake Lively-t bármiért is gúnyolhatták, de egyszer kifejtette, a magassága és a haja volt az, ami miatt a gyerekek kiközösítették a szexi világsztárt az iskolában.

Az osztálytársaim az általános iskolában úgy csúfoltak, hogy "big bird", azaz nagy madár, mert túl magas voltam és hosszú, szőke hajam volt.

Akkoriban nem volt sok barátom, azonban később a hátrányom lett az előnyöm" - vallotta be Ryan Reynolds felesége. 

A folytatásért lapozzon tovább!