Nem várt fordulatokkal ér véget a TV2 sorozata

Hazatalálsz - Lékai-Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Aki hatalmas happy endre számít, alaposan meg fog lepődni pénteken.
Vágólapra másolva!

Április 26-án befejeződik a TV2 napi sorozata, a Hazatalálsz. Az utolsó, harmincadik epizódban minden szereplő sorsának alakulását megismerik a nézők, nem maradnak elvarratlan szálak. Aki mindent elsöprő happy endre számít, bizony alaposan meg fog lepődni - írta közleményben a TV2. 

A széria tavaly januárban indult. A képzeletbeli Farkasligeten játszódó történetet, a kisváros lakóit megszerették a nézők, így a tavalyi, ötvenrészes első évad után nyáron leforgatták a második szezont, harminc epizóddal. Ezt idén márciusban mutatta be a csatorna. A második évad egyes részeinek átlagnézettsége mindhárom kiemelt korcsoportban megelőzte idősávjában a legfőbb konkurenst. A szerelmi szál mellett izgalmas bűnügy is borzolta a kedélyeket, számos sorsfordító titok lelepleződni látszott - írta a TV2.

A második évad történetszála ugyanazon a napon kezdődött, mint amelyiken az első befejeződött. A sorozat népszerű szereplőgárdája újabb színészekkel bővült, Gerlóczy alezredest Stohl András alakította, Balogh hadnagy édesanyját Hegyi Barbara formálta meg, míg a Katát zsaroló pitiáner bűnözőt Köles Ferenc keltette életre.

Lékai-Kiss Ramóna nagyon jó emlékeket őriz a forgatásról

"Imádtam Trixit játszani! Az előző évadhoz képest sokkal szélesebb érzelmi skálán mozog, sokkal árnyaltabb a személyisége. A nézők is láthatják, hogy már nem hódol be Rajának, nem akar mindenáron vele lenni, ha ez folyamatos megaláztatással jár. Sokkal többre tartja magát nőként, mióta nemcsak önmagáért, hanem a születendő babájáért is felelősséget kell vállalnia" – mondta a színésznő, aki hozzátette, hogy színésznőként újra meg újra felemelő élmény, ha menyasszonyt alakíthat.

"Egy lány életében ideális esetben ennek egyszer jön el a napja, és ez a tündérmese már az én életemben is megtörtént. A színészetben az is csodálatos, hogy egy szerepnek köszönhetően bármikor lehetek újra menyasszony. Ezen a forgatási napon a sminkesek, fodrászok is különösen kitettek magukért, és a fiúk, Jaskó Bálint és Kamarás Iván is hercegnőként bántak velem" – árulta el a színésznő.

Pénteken egy utolsó, különleges záróepizóddal búcsúzik a sorozat. Az április 26-i fináléban egy élet véget ér, egy pedig elkezdődik, miközben minden szeretett - és kevésbé szeretett - szereplő története lezárul, ki-ki elnyeri méltó jutalmát vagy büntetését. De addig még számos váratlan fordulat várja a történet kedvelőit. Vajon a baba érkezése rendezni tudja Trixi és Raja viszonyát? Áldás kerül Tamás és Virág kapcsolatára? Edit újraépíti a kapcsolatát a fiával? Mi lesz Zsiráf és Szilvi házasságával? Összejön végre Bazsi és Brigi? Ezekre a kérdésekre még a héten választ kapnak a Hazatalálsz rajongói.