Öngyilkos akart lenni a Házasság első látásra szereplője

Vágólapra másolva!
Csaba nagyon nehezen engedte el az előző barátnőjét, a szakítás után arra is gondolt, hogy véget vet az életének. Úgy érzi, a legjobbkor jött az életébe a TV2 műsora, és bízik benne, hogy a feleségével új életet tud kezdeni.
Vágólapra másolva!

Csaba nehéz szívvel, de megvált a félkész vidéki házától, ahol korábban a volt párjával tervezte a jövőt. A menyasszonya 2022 nyarán egyik napról a másikra hagyta el, ő pedig teljesen összetört.

"Hiányozni fog, de megmondom őszintén, rosszabb lenne, ha itt maradnék. Be szeretnék költözni Pestre. Ott az unokahúgom, a mamám, a vállalkozás. Gyalog el tudok menni különböző helyekre, itt meg nagyon be vagyok ragadva" - mondta a műsorban, miután úgy döntött, eladja az ingatlant és teljesen új otthonban folytatja az életét. Bár ezt a lépést szemmel láthatóan nagyon nehezen tette meg, Csabának könnyebbséget jelentett, hogy a felesége, Boda Gyöngyi mellette van, hiszen – elmondása szerint – nem biztos, hogy egyedül képes lett volna ezeket az ajtókat bezárni és továbblépni.

A felesége sokat segít neki ebben a helyzetben

"Az fog hiányozni, hogy tudom, milyen szándékkal vettem. És hogy mi lett volna a cél. És nem gondoltam volna, hogy ez a cél nem valósul meg. Mindenre gondoltam, minden benne volt a pakliban, csak ez nem...  – tette hozzá a TV2 műsorának szereplője, aki a szakítása után annyira összetört, hogy el akarta dobni az életét.

Tíz év ide vagy oda, nagyon megbántott. Hosszú időbe telt, míg feldolgoztam a szakítást. Először bánkódtam, majd megpróbáltam visszaszerezni, aztán önmagamban kerestem a hibát, végül odáig is eljutottam, hogy úgy gondoltam, eldobom magamtól az életemet.

Tudom, elég szánalmas, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejemben, de teljesen kilátástalannak éreztem a jövőmet – vallotta be.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!