Révész Sándor a családi drámájáról és új barátnőjéről beszélt

Révész Sándor, énekes, a Generál és a Piramis együttesek EMeRTon-díjas magyar énekese, RévészSándor, énekes,
Révész Sándor
Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Megint van párja a Piramis énekesének, de a múlt egy része nem hagyja nyugodni.
Vágólapra másolva!

Révész Sándor még kisgyerek volt, amikor szülei elváltak. "Apám hagyta el anyámat, a válásuk két évig tartott az anyagiak miatt. Apám kezdő orvosként úgy jött ebbe a házasságba, hogy semmije nem volt. Anyai nagyapám hentes és mészáros mester volt, hál' Istennek, jól álltak anyagilag, mindenben segítette a fiatalokat. Amikor zajlott a válóperük, apám felszerelkezett jó ügyvédekkel, majd – szégyenletes módon, méltatlanul – mindennek megnyerte a felét. Nem volt jogosult rá. A válás után én nagyon sokáig jóban voltam az apámmal, istenítettem, felnéztem rá" – mondta a Piramis énekese. 

Révész Sándor, énekes, a Generál és a Piramis együttesek EMeRTon-díjas magyar énekese, RévészSándor, énekes,
Révész Sándor
Fotó: Kovács Tamás

Révész már negyvenéves volt, amikor újraértékelte a kapcsolatukat. "Arra jutottam, hogy amit velünk tett, vállalhatatlan. Azt mondtam magamban: szeretem ezt az embert, de nem akarok vele többet találkozni... Megírtam neki a döntésem. Az évek során szép leveleket váltottunk, de nem találkoztunk soha többet. A temetésén emelt fővel, barátként álltam a sírjánál és búcsúztam el tőle" - mesélte a Bestnek. 

Az énekes sztrókja, a felépülése alatt volt egy nő, aki sokat segített neki: most kiderült, hogy azóta össze is költöztek, jó a kapcsolatuk. "Ott volt velem, mellettem, mindenben segített. A gyógytornámhoz szükséges fogásokat is megtanulta. Gyöngyi emberségből, szeretetből, gondoskodásból remekül vizsgázott.

 A barátságnál, azt gondolom, nincs fontosabb és szentebb, de ezekhez megérkezett nálunk egy másfajta érzés is. 

Együtt élünk, ami nagyon jó" - mondta a zenész.