Szülés közben készült fotókat mutatott gyereke születésnapján Bruce Willis lánya

103050117
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Tavaly adott életet első gyerekének a súlyos beteg Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya, Rumer Willis. A színésznő a kislánya első születésnapján hosszú és megható bejegyzést tett közzé, sok-sok családi fotóval, és olyanokkal, melyek félmeztelenül, szülés közben készültek róla.
Vágólapra másolva!

A 35 éves Rumer Willis és barátja, Derek Richard Thomas kislánya, Lou most egyéves, ezért a színésznő közzétett pár fotót az Instagram-oldalán, melyen megmutatta születésnapos gyerekét, és pár családi fotót is.  közölt pár fotóval egy lapozható bejegyzésben. A korábbi sztárpár, Demi Moore és a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willis első unokájának születéséről is előkerült pár felvétel, amin édesanyja meztelenül, a kádban ülve is látható vajúdás közben.

Ó, én apró, tündéri kislányom, nem hiszem el, hogy egyéves vagy. Ez az elmúlt év veled volt eddigi életem legszebb éve. Lou, soha nem ismertem még olyan szeretetet, mint amit tőled kapok.

Te vagy a legfinomabb, legszebb, legokosabb, legviccesebb, legédesebb kislány, akit ismerek. El sem hiszem, hogy engem választottál az anyukádnak, te jó ég! Minden nap nősz és egyre többet tanulsz, te vagy a legnagyobb tanítóm és a legmélyebb szerelmem" - kezdte bejegyzésében Rumer Willis, aki megköszönte családjának, édesapjának, édesanyjának és húgainak is azt, hogy mindig mellette állnak.

A képek között lapozhat: