Smink nélküli fotóján teljesen felismerhetetlen Megan Fox - kép

Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben egyre többet változtatja külsejét Megan Fox, aki elsősorban a hajhosszát és színét variálgatja. Amit eddig nem engedett el, az az erős smink, ami nélkül szinte sosem lehetett látni, most mégis kivételt tett és megmutatta valódi arcát. A kép láttán sokan meggyanúsították, hogy valójában nem is ő látható a képen.
Vágólapra másolva!

Megan Fox egy hónappal ezelőtt erősítette meg, hogy tényleg felbontotta az eljegyzését párjával, Machine Gun Kellyvel, de akkor további részleteket nem árult el arról, miért döntöttek így, annyit viszont igen, hogy már külön is költöztek. A páros ismerősei elárulták, hogy mindig is hullámzó volt a kapcsolatuk, ezért valószínűleg most is ki fognak békülni.

Fox azóta folyton keresi önmagát, hol piros, hol rózsaszín, hol kék színűre festi a kiszőkített haját és mindig más hosszban hordja. Azonban még sosem lehetett látni kifogástalan smink nélkül, most úgy döntött, megmutatja, hogyan néz ki a hétköznapokon az otthonában. A tükör előtt állva, egy szál melltartóban és melegítőben fotózgatta magát, azonban sokan meggyanúsították, hogy nem ő van a képen, hanem egy mesterséges intelligencia által létrehozott utánzat.