Szakított vőlegényével Vitányi Judit

Vitányi
Vitányi Judit
Vágólapra másolva!
Vitányi Judit kezét 2021-ben kérte meg párja, Péter egy görögországi nyaralás során, de azóta sem házasodtak össze, ami már elég árulkodó jel volt arra, hogy valami nincs rendben köztük. A Tények műsorvezetője most elárulta, hogy valóban felbontották a jegyességet.
Vágólapra másolva!

Vitányi Judit és párja épp Mykonos szigetén vakációzott 2021 őszén, amikor Péter úgy döntött, hogy a görög tengerparton megkéri a csinos híradós kezét. Azóta sem kerítettek sort az esküvőre, és már nem is fognak, hiszen felbontották a jegyességet. Vitányi Judit és Péter hat évig alkottak egy párt, de a híradós már tavaly is furcsán nyilatkozott az esküvővel kapcsolatban.

Nincs semmi tervben az esküvővel kapcsolatban, szóba sem került egyelőre. 

Fogalmam sincs, hogy hogy lesz, mint lesz, egyelőre a lakásfelújításon legyünk túl. Nálunk hamarabb meg lesz tervezve egy út, mint az esküvő" - mondta tavaly év elején a Tények műsorvezetője, aki arra hivatkozott, hogy a felújítás miatt nincs idejük az esküvőre. 

Vitányi Judit csak ritkán beszél a magánéletéről, így a szakítással kapcsolatban is csak szűkszavúan nyilatkozott.

Nem szeretnék erről bővebben beszélni, mert még nagyon friss és fájdalmas az élmény, de valóban véget ért a párkapcsolatom

 - vallotta be a Borsnak Vitányi Judit, aki nyilatkozata alapján nemrég szakíthatott vőlegényével.