Tóth Gabi nem bírta ki: visszavágott Mikes Annának

Vágólapra másolva!
Tóth Gabi közösségi médiaoldalán vágott vissza Mikes Annának. Próbálnak jóban lenni egymással, a múlt mindig közéjük fog állni. Hiába törekszik mindenki a lehető legjobb kapcsolatra, ezt nem annyira könnyű megvalósítani.
Vágólapra másolva!

Mióta nyilvánvalóvá vált, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak, fél év sem telt el és Gábor máris megtalálta a szerelmet Mikes Anna mellett. Tóth Gabi abszolút egymáshoz illőnek nevezte őket és még azt is támogatta, hogy a lánya Annánál tanuljon táncolni. Krausz Gábor viszont rosszul fogadta, mikor Gabi először beszélt a nyilvánosságnak arról, hogy ő már régóta tud a Dancing with the Stars versenyzői közt szövődő románcról. 

A jelek szerint a sok kimondatlan, feldolgozatlan sérelem időnként a felszínre tör. 

Amikor például Tóth Gabi sokadszorra is elmondja, hogy most találta meg az igazi boldogságot, most érzi csak igazán a helyén magát, az egy tőrdöfésként hathat volt férje számára. Bár a nagyközönség előtt figyelnek rá a párok, hogy ne kritizálják egymást, sőt, inkább támogatólag nyilatkozzanak, időről-időre azért születnek olyan bejegyzések, amiket nyílt hadüzenetként is fel lehet fogni.

Mikes Anna és Krausz Gábor például a napokban posztolt az Ázsia Expressz forgatásáról, ahol láthatóan nagyon jól érzik magukat:

Nem kellett sokat várni, fél nappal később már Gabi is posztolt a saját közösségi oldalára egy fotót, mintha csak próbálna rálicitálni a "ki tűnik boldogabbnak" című versenyben. Tavaly, mikor Gáborék megnyerték a táncos show-műsort, Gabi epésen meg is jegyezte, hogy szívesen. Miközben Gabit folyamatos bántások és sértegetések érik aközben Mikes Annáért mindenki rajong. Nem is csoda tehát, hogy Gabi most is erősnek, szépnek, és boldognak akar tűnni ezen:

Nem ez az első eset, hogy a felek burkolt üzenetekben, vagy képekkel üzengetnek egymásnak, miközben nyíltan senki sem támadja a másikat. 

Tóth Gabi korábban maga is elismerte, hogy a Gáborral való házasságában nagy hibát követett el, mikor mindent tökéletesnek akart mutatni, ezt kommunikálta, és az emberek ezért is orroltak meg rá nagyon, mikor kiderült hogy ez csak egy kreált kép, nem a valóság.

Bár Gabi biztosan tanult az esetből, mi rá a garancia, hogy nem így jár el Tóth Máté Bencével is? Hiszen most megint arról szólnak a hírek, hogy még sosem volt ilyen jó, sosem volt ilyen boldog, még Máté szüleit is belevonja a dolgokba - a kérdés már csak az, hogy valóban ez lenne-e a valóság, vagy ez is inkább arról szól, hogy Gabi megmutassa Mikes Annának és Gábornak, hogy ki a boldogabb? - írja a promotions.hu.

Ahogy az Origo is megírta Tóth Gabi a napokban közös képekkel és szerelmes fotókkal köszöntötte Papp Máté Bencét, és azt is elárulta, milyen érzésekkel indult a kapcsolatuk.