Újabb kínos botránya után letartóztatták a sorozatsztárt

Kathryn Dennis
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Erős alkoholszaga volt, vezetés közben kapták el.
Vágólapra másolva!

A Southern Charm reality sztárját a dél-karolinai Berkeley-ben tartóztatták le a people.com szerint. A rendőrség állítása szerint ittas vezetés miatt vádat emeltek ellene: az egyik intézkedő rendőr azt mondta egy kollégájának, hogy Dennis valószínűleg részeg volt, amikor megállították, egy másik rendőr pedig azt írta a jelentésben, hogy „alkoholszag áradt belőle" és a szemein is látszott, hogy valamit fogyasztott.

Kathryn Dennis
Fotó: Instagram 

A Bravo műsorának sztárja június 4-én áll majd a bíró elé. A helyzetet bonyolítja, hogy nem ez az első alkalom, hogy összetűzésbe keveredik a hatóságokkal. Tavaly októberben egy - Dennis nevére bejegyzett - jármű állítólag elütött egy iskolai rendőrt, aki a Whitesville általános iskola előtt irányította a forgalmat. A sérült rendőrt a helyszínen orvosi ellátásban részesítették. A kocsit vezető személy nem állt meg az ütközés helyszínén, de később kiderült, hogy az autó Dennis tulajdonában van.

A Southern Charm egy amerikai valóságshow, amelynek premierje 2014. március 3-án volt a Bravón. Kilenc évad, 130 rész készült, Kathryn Dennis nyolc évadban szerepelt.

A cikk folytatódik lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!