Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kulcsár Edina: Sokszor kedvem lenne sírni

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Sokszor elfárad, nem is annyira testileg, mint lelkileg - vallotta be a volt szépségkirálynő.
Vágólapra másolva!

Hosszabb posztban tájékoztatta Kulcsár Edina 654 ezer követőjét az Instagramon. "Beléptem a 3. trimeszterbe! Teljesen őszintén, rohadtul nem egyszerű! Nem a várandósság, hanem úgy minden egyben. És mielőtt bárki félreértene, nem panaszkodok, pusztán azt gondolom, hogy nem mindig csak a jót kell mutatni és kommunikálni. A közösségi oldalak egyik fő lényege, hogy inspirálni tudjuk egymást" - írta.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Fotó: Facebook/KulcsárEdina

"Én szinte mindenben meg tudom találni a jót! Mindenki sikerének és jólétének tudok örülni. Még annak is, ha valakinek módjában áll folyamatosan utazni és márkásabbnál márkásabb dolgokra költeni. 

Engem ez is inspirál, hiszen általuk látható, hogy semmi sem lehetetlen.

 Ettől függetlenül sokszor nem ezek adnak plusz erőt a nehéz napokon, hanem az, ha tudok azonosulni másokkal, akik hasonló cipőben vannak mint én. Például akik gyűrik az anyukák sokszor kemény hétköznapjait!" - tette hozzá.

Kulcsár Edinának már három gyereke van, ketten ovisok, a legkisebb pedig most volt egyéves. "Ráadásként hamarosan lesz ugye még egy babám, aki minden pillanatban emlékeztet az egyre erősödő mozgásával, hogy már nem sok idő, és ő is itt lesz. Imádok mindent úgy ahogy van és hálás vagyok mindenemért amim van, de ez még nem jelenti azt, hogy nem nehéz" - írta az oldalán.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről