Balesetet szenvedett az ismert énekesnő

Lil G
Vágólapra másolva!
Az ismert énekesnő a közösségi oldalán számolt be az autóbalesetéről.
Vágólapra másolva!

Laskai Lili, azaz művésznevén Lil több közösségi oldalon is jelen van, több mint 411 ezren követik az Instagram-oldalát lifestyle tartalmai miatt. A népszerű rapper legújabb Instagram-posztjában vallotta be, hogy autóbalesetet szenvedett. Épp fóliáztatni vitte az autóját, mikor belehajtott egy oszlopba. Szerencsére az énekesnőnek nem lett semmi baja, azonban a jármű csúnyán behorpadt.

"Amikor pont fóliás előtt versz telibe egy oszlopot, de ez sem rontja el a kedved" - számolt be a balesetéről az Instagram-oldalán.

A hír a Reddit felhasználókhoz is eljutott, és egy páran megjegyezték, hogy milyen érdekes, hogy a balesetéről épp akkor írt a követőinek, mikor vezetett, és úgy gondolják, hogy valószínűleg ez lehetett a probléma. 

"Kiugrott elé egy oszlop, mindenkivel megesik” - írta valaki. 

Parkolás közben nem ment a TikTok live, ez lehetett a probléma 

- szúrta ki a kommentet a Ripost. 

A pénzt választja a férfi helyett

A magyar rapper, három évvel ezelőtt robbant be a köztudatba Petőfi Sándor című slágerével, amit közösen Nemazalánnyal készítettek: a dal mára már túllépte a 34 millió megtekintést a YouTube-on.

Nem tetszett a zensz egykori barátjának, hogy Lil G egy szexshop termékeit reklámozza, és ebből származik bevételeinek egy része. Az énekesnő azonnal elhagyta a srácot.

Mondtam neki, hogy szervusz, viszlát! 

Szóval, hogy csúnya, nem csúnya, én mindig is a pénzt fogom választani egy férfi helyett. 

Komolyan" – mondta korábban Lil G, aki most azt is elmondta, hogy a szexshop által kapott termékeket a fiúval együtt használták.

Korábban előfordult, hogy eltartotta párját, de ma már úgy gondolja, mindenki keresse meg a saját pénzét. Nem szerelemellenes, de elege van abból, amit most tapasztal, és húszezer forintról sem mondana le egy férfi miatt – árulta el korábban. 

Bosszút áll a rosszakaróin

Volt párjának is üzent dalával Lil G. Az énekesnő nem csinál titkot abból, hogy időnként bosszút áll embereken.

Én általában azért az embereknek mindig elmondom, hogy róluk szól. Nálam ez a zenész dolog egy ilyen lelki terror, hogy ország-világ elé kirakom, hogy mit csináltál velem - vallotta be.