Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Feszülős egyberuhában mutatta meg tökéletes, kerek fenekét a TV2 sztárja - kép

Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja korábban elnyerte a Miss Bikini címet majd a Miss Earth Hungary 2016-os szépségkirálynőnek választották meg. Tökéletes testét gyakran mutogatja a közösségi oldalon, és rengeteg bókot kap a férfiaktól.
Vágólapra másolva!

Oczella Eszter hatéves korától tizenöt éves koráig balettozott, majd rendszeresen látogatta az edzőtermeket. Több bikiniversenyen is elindult, izmos testét pedig mindig szívesen megmutatja a követőinek.

Legutóbb, névnapja alkalmából egy testhezálló zöld overálban fotózták, ami akaratlanul is kiemeli tökéletes alakját, és izmos, hihetetlenül kerek fenekét. A sportoló remek formában van, amit rendre meg is jegyeznek a követői.

Oczella Eszter
Fotó: Oczella Eszter / Instagram

Kinézete miatt magyarázkodott

Azonban akadnak olyanok is, akiket elborzaszt a Totem sztárjának kinézete, irigykednek rá, emiatt többször is gyűlölködő kommenteket kap az emberektől, melyek miatt magyarázkodni kezdett a közösségi oldalán.

"Szteroiddal könnyű. Nyilván egész évben diétázik.

Majd megnézem két gyerek után! Az edzésen kívül nincs más dolga.

Genetika. Ha én is napi 3 órát edzenék, így néznék ki. Csak a színpadra készül a formája, a hétköznapi nagyon nem ilyen.

Itt megjegyezném, hogy nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen hála Istennek (és az én csodás követőtáboromnak), nagyon ritkán találnak meg negatív megjegyzéssel, bántó hangnemmel, de azért elő-elő fordult már, hogy egy-egy idegen(ebb) társaságban megkaptam a “hát igen, azért a genetika, az sokat számít” vagy a “neked akkor az edzés a munkád gondolom”, esetleg a “akkor ez most a színpadi formád, évközben nem ilyen, ugye?” mondatokat. Nem feltétlenül bántó szándékkal, többször éreztem inkább hiányos információk alapján megszületett feltételezéseket. Na de a lényeg, ezen kijelentések, gondolatmenetek egyike sem igaz" - írta korábban a közösségi oldalán a fiatal lány.

Hamarosan menyasszony lesz

Már több mint két éve, hogy Oczella Eszter és Baronits Gábor egymásba szerettek a TV2 Totem című műsorának forgatásán, azóta szinte elválaszthatatlanok. Bár a fitneszmodell korábban azt mondta, hogy nagyon ellentétes a személyiségük, mégis boldogok együtt, jól működik a kapcsolat. A színész most látta elérkezettnek az időt, hogy feltegye a nagy kérdést barátnőjének, aki boldogan igent mondott a lánykérésre. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről