Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Húsz évet letagadhat Sabrina, a '80-as évek szexbálványa - fotók

Sabrina
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Nemrég lett 56 éves, de nem tűnik annyinak.
Vágólapra másolva!

Sabrina Salerno olasz popénekesnő, modell, színésznő és zenei producer, pár hete lett 56 éves, de újabb képei alapján azt gondolhatnánk, hogy a negyvenet sem töltötte be. 

Teljes neve Norma Sabrina Salerno, énekesi pályája első és legsikeresebb szakaszában csupán a Sabrina nevet használta. Az 1980-as évek második felében vált nemzetközileg ismert popsztárrá, gyakran szerepelt popzenei újságokban, mint a Bravo, poszterei pedig felkerültek a kamaszfiú-szobák és az autószerelőműhelyek falaira. 

Sabrina
Fotó: Instagram 

Legnépszerűbb slágere a Boys (Summertime Love). Ő volt valójában Olaszország válasza Samantha Foxra, hiszen akárcsak a brit popénekesnő, Sabrina is elsősorban a melleivel lett ismert, nem annyira az ikonikus pophimnuszokkal. Sabrina persze kikérte magának ezt az összehasonlítást, de ettől függetlenül mindkettőjükre jellemző volt a vizuális szexualitás a klipekben és persze a dalszövegek is a szexről szóltak ("Boys, boys, boys, Get ready for my love.") 

Az 1990-es években – vetélytársnőjével együtt – eltűnt a nemzetközi popmezőnyből, hazájában azonban továbbra is kedvelt híresség maradt. Gyakori fellépője retróbuliknak, itthon is koncertezett.

A cikk folytatódik, vannak még képek, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről