Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Maffiózóként vásárolgatott egy élelmiszerboltban Sylvester Stallone - videó

Sylvester Stallone forgatja a Tulsa King folytatását
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Biztos nagyot néztek, akik épp a boltban bóklásztak, hogy feltűnt egy világsztár.
Vágólapra másolva!

"Bevásárolok valami ennivalót a Tulsa King forgatása után. Így néznék ki én gengszterként, ha gyümölcsöt és zöldséget vásárolnék... Körülbelül három perccel később a színjátéknak vége volt, és sok-sok sok-sok szelfi következett, ami nagyon hízelgő volt számomra" - írta a videó mellé a világsztár, aki ezek szerint nem unja, sőt, még örül, ha sokan akarnak vele közös fotót.

Itt a videója, amelyen nem tolja a bevásárlókocsit, mint a legtöbb ember, hanem húzza, és napszemüvegben bóklászik az élelmiszerboltban:

Az Emmy-jelölt Tulsa Kingben Stallone főszereplő, egy maffiózót alakít, aki sok év börtön után szabadul, de időközben igencsak átalakultak a belső viszonyok a bandán belül. Nem is nagyon találják a helyét, likvidálni (még) nem akarják, úgyhogy a bűnszövetkezet vezetői úgy döntenek, hogy elküldik a „világvégi” Tulsába, Oklahoma egyik városába, hogy ott próbálkozzon. 

Az alvilági figura persze nem tud egészen más személyiséget varázsolni magának, a helyzeteket fenyegetéssel, zsarolással, erőszakkal igyekszik megoldani (ebben hasonló a történet, mint a Lilyhammerben, ahol a Maffiózókban is látott Steven Van Zandt egy Frank Tagliano nevű bűnözőt alakított, aki új személyazonossággal, de régi reflexekkel és szokásokkal kezd új életet Finnországban). 

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről