Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Gigantikus szexbörtönben élt évekig, most őt vádolják durva dolgokkal

Crystal Hefner
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
A Playboy kiadójának fia szerint Crystal Hefner egy aranyásó, egy mesteri manipulátor volt.
Vágólapra másolva!

Hugh Hefner özvegye, Crystal Hefner durva képet festett a Playboy-villában töltött életről, ahol közel egy évtizedet töltött a híres szexmogullal és sok más playmate-tel. Közel öt évig voltak házasok, a férfi 2017-ben, 91 éves korában halt meg.

Crystal Hefner
Fotó: Instagram 

"Néha úgy képzeltem magam, mint Rapunzel, bezárva a tornyába, várva, hogy valaki megmentsen. De soha senki nem tette meg… Nem mindig éreztem, hogy meg kell menteni, de tudtam, hogy csapdába estem" – írta az özvegy, megemlítve a keményen versengő és mérgező környezetet, az ellenséges női lakótársakat. Mint írta, egy irányító, domináns férfi állította szembe a többi playmate-tel: Hefner mindenben irányította, megszabta, milyen legyen a haja, milyen ruhában legyen, milyen színű körömlakkot használjon. Crystal persze elköltözhetett volna, de valamiért mégsem tette.

Nem ő volt az első, aki a híres-hírhedt Playboy-villát szexbörtönhöz hasonlította, de most Hefner 34 éves fia, Marston egy interjúban arról beszélt, hogy a nő "mesteri manipulátor" és aranyásó volt, tehát olyan nő, aki csak anyagi érdekből van valakivel. Szerinte rávette apját, hogy változtassa meg a végrendeletét, amikor élete vége felé egyre romlott a mentális állapota.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről