Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meghalt Tallós Rita férje

Vágólapra másolva!
Gyászol a színésznő, aki közösségi oldalán osztotta meg a férje halálhírét.
Vágólapra másolva!

Tallós Rita a napokban jelentette be, hogy férje, Vértes Gábor meghalt. A színésznő egy közös fotót osztott meg, amelyhez nem írt semmit, csak egy fekete szívet mellékelt hozzá. Ismerősei rögtön tudták, hogy ez mit jelent, és a posztot elárasztották a részvétet nyilvánító hozzászólások.

A színésznő szombaton osztotta meg, hogy a férje búcsúztatását a mai napon, délután 13 órakor tartják a Kozma utcai Izraelita temetőben. Később egy Weöres Sándor-idézetet osztott meg az oldalán, mellyel minden bizonnyal férjének üzent.

Tallós Rita és Vértes Gábor kapcsolata nehezen indult, ugyanis a színésznő először fenntartásokkal fogadta a férfi közeledését. Végül azonban mégis egymásba szerettek, ám nem sokkal később egy nehéz időszaknak álltak elébe, amikor a színésznőnél mellrákot diagnosztizáltak. Szerelme azonban nem hagyta magára, és mindent megtett, hogy segítse őt a gyógyulásban.

"A párom az első pillanattól kezdve tudta, hogy meg­gyógyulok. Ugyanúgy éltünk, mint azelőtt: sportoltunk, szórakoztunk, társaságot fogadtunk, jókat nevettünk. Egy pillanatra sem engedte el a kezemet, és nem hagyta, hogy a betegséggel komolyan foglalkozzak. Aztán három eseménydús év után egy baráti összejövetelen egyszerűen bejelentette, hogy április 26-án elvesz feleségül. Az volt életem egyik legemlékezetesebb napja!" - mesélte tavaly a Storynak a színésznő.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről