Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Egy szál köntösben mutogatja a melleit Tóth Andi - képek

Vágólapra másolva!
Nem fogja vissza magát, újabb szexi képpel rukkolt elő az énekesnő.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi két szexi képet mutatott magáról az Instagramon, melyeken csak egyetlen köntöst visel. A választott ruhaneműt csak lazán, a derekán összekötve viseli, így mutogatja magát a követőinek.

Egy ideje visszavonult

Tóth Andi tíz évvel ezelőtt ismerhetette meg a közönség, akkor még tinédzserként. A fiatal lány az énekléssel vált ismertté 14 éves korában, nagy sikerrel nyerte meg az egyik hazai tehetségkutató műsort, azonban azóta visszavonult az énekléstől, és csak dalokat ír. Nemrég a divatiparba is betört, ugyanis megalapította saját ruhamárkáját. Bár azt állította nem ebből akar meggazdagodni, mégis irreálisan magas árakat kér egyszerű pólóiért, melyeket ő maga tervezett, ezt pedig többen felháborítónak tartják.

Bár Tóth Andi örül a sikernek, az utóbbi években a magánéletére kevesebb hangsúlyt fektetett, a zenélésnek élt, emiatt pedig kevésbé tudta megélni az apró dolgokat, melyben örömöt talált volna. 

"Az intuícióim azt diktálják, mi okoz nekem örömet, mert ezt nagyon figyelmen kívül hagytam az utóbbi időben. 

Elkezdett kopogtatni az a belső hang, hogy tök jó az, hogy siker van, meg pénz van, de legyél boldog, mert kezdesz eltűnni mint ember. 

Annyira a szakmán volt a hangsúly nagyon sok évig, hogy nem adtam meg a lelkemnek azokat a dolgokat, amik boldoggá teszik az embert, mint például virágot ültetni. Ezek az apróságok mind kimaradtak az elmúlt években" - mesélte az énekesnő, aki úgy érzi egyre több a boldog időszaka, amiért rendkívül hálás.

Elmondhatom, hogy eddig a pontig én nem tudtam, milyen érzés igazából örülni az életnek, és élvezni az életet, boldognak lenni, de most én épp itt tartok, és ennek nagyon örülök!

Kutyája, Bailey, nem csak hűséges társa, de a legnagyobb boldogsága, fő támasza pedig István, a menedzsere, aki jó barátja is egyben,és mindent meg tudnak beszélni. Emellett pedig már nyolc éve jár rendszeresen pszichológushoz.

"Sokat olvasok, írok, leülök magammal reggelizni, főzök. Rengeteg dolgot szeretek egyedül csinálni, csak eddig ezt nem tudtam. 

Nem titok az sem, hogy nyolc éve járok pszichológushoz, ez már beleivódott az életembe. 

Addig kérdezgetett arról, hogy mi tesz boldoggá, míg meg nem találtam rá a választ egyedül. Nagyon jó érzés volt megtalálni mindig eggyel több dolgot, amitől jól érzem magam - magyarázta korábban a Glamournak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről