Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tízmilliókat költött plasztikára, most megmutatta bombatestét a Farm VIP sztárja - fotó

Tuvic Aleksandra
Vágólapra másolva!
Újabb képén nem sok minden takarja Tuvic Aleksandrát.
Vágólapra másolva!

Négy TV2-es valóságshow-ban is megfordult Tuvic Aleksandra, aki most újabb képet mutatott magáról: a fotón láthatóan meztelen, csak törölköző takarja:

Tuvic Aleksandra sosem titkolta, hogy plasztikafüggő, csak az orrát öt alkalommal operáltatta meg, mire úgy érezte, hogy elégedett az eredménnyel, szinte nincs olyan testrésze, amit ne szabtak vona át. A Nagy Őből, a Farm VIP-ból, Kőgazdag fiatalokból és a Párharcból is ismert realitysztár nemrég megdöbbentette az embereket, ugyanis elmondása szerint felhagyott a plasztikai beavatkozásokkal, erre pedig jó oka van.

Korábban nagyon elégedetlen volt magával, ezért anyagi helyzetéből adódóan megengedhette magának, hogy egy olyan testet csináltasson, amivel elégedett. Elsősorban nem tartotta magát elég nőiesnek, ezért döntött úgy, hogy plasztikáztat. "18 évesen feküdtem kés alá először, de már sokkal hamarabb tudtam, hogy lesz műtétem. Hát figyelj, nekem muszáj volt: egyrészt akkora volt az orrom, hogy ha kimentem a teraszra kiálltam azt hitték, könyöklök. Egy férfinak lehet, hogy sármos, de nekem nem tetszett. Felső testem olyan volt, mint egy pubertáló kisfiúé, nem érzetem magam nőiesnek... 

Most elég, így is rengeteget költöttem már a testemre, kicsit szégyellem is magam, hogy egy budapesti lakás árát elplasztikáztam...

 Jobb dolgokra is mehetett volna az az összeg. Közel egy budapesti szoba-konyha ára benne van már. Csak az orromat ötször kellett műteni. Azt hagyjuk, hogy miért. De ötször futottunk neki" - mondta korábban Tuvic Aleksandra, aki most döntött úgy, hogy elég volt, már csak ruhákra költ a továbbiakban.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről