Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Súlyos balesetet szenvedett a Vámpírnaplók sztárja

Nina Dobrev
Vágólapra másolva!
A Vámpírnaplók sztárja motorbalesetet szenvedett, felépülése pedig hosszas folyamat lesz.
Vágólapra másolva!

A Vámpírnaplókból is ismert Nina Dobrev az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, ahol az egyik pillanatban egy motoron ült, a másik pillanatban pedig már egy kórházi ágyon feküdt nyakmerevítővel, térdmerevítővel, infúzióra kötve, ehhez pedig még szomorú arcot is vágott a színésznő. 

"Így kezdődött, azonban teljesen máshogy végződött. Már jobban vagyok, azonban hosszú út vezet majd a felépülésemig" - írta a közösségi oldalán.

További részleteket azonban nem árult el a motobalesetéről. 

Barátai és kollégái, köztük Sarah Michelle Gellar, a Vámpírnaplók másik színésznője, Claire Holt, valamint a The Originals szereplője, Charles Michael Davis is támogatásukat fejezték ki, és gyors felépülést kívántak neki.

A legjobb nő a tévéből

Az Origo még korábban összegyűjtötte a sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit, a listára pedig Nina Dobrev is felkerült. A bolgár származású kanadai színésznő valóban a Vámpírnaplók-kal vált világszerte ismertté, korábban viszont hosszabban játszott a Degrassi gimi-ben is, sokan már ott felfigyelhetttek rá.

Első szerepeit 2006-ban kapta, egy rövidfilm után a Játszóház című tévéfilmben tűnt fel, majd az Egyre távolabb egyik szerepében láthattuk. A Degrassi gimi-ig inkább filmekben játszott, 2009-ben kapott csak egy vendégszerepet Az utolsó órában című sorozatban, majd a Family Guy egyik epizódjához is kölcsönözte a hangját.

Szerepelt még az Egy különc srác feljegyzései-ben és a Kamuzsaruk-ban is, jelenleg pedig a Flatliners-t, az Egyenesen át remake-jét forgatja. Tornászként megjárt több világversenyt, egy időben modellkedett is, amúgy pedig szeret ékszereket készíteni, tervezi, hogy saját ékszerüzletláncot indít.

Utálta a sorozatbeli szerelmét

Nina Dobrev a Directionally Challenged című podcast adásban mesélt arról, hogy eleinte mennyire nehéz volt számára a közös munka a Vámpírnaplók másik főszereplőjével, a Stefant játszó Paul Wesley-vel.

"Paul és én nem jöttünk ki jól a sorozat elején. Tiszteltem Paul Wesley-t, de nem kedveltem őt" – vallotta be a színésznő, akit különösen idegesített, hogy mindenki azt kérdezgette tőle, hogy a valóságban is járnak-e a színésszel, hisz a képernyőn olyan jól működött közöttük a kémia.

"Ma már tudom, hogy igen vékony a határvonal a szerelem és a gyűlölet között. Mi annyira utáltuk egymást, hogy az kívülről szerelemnek tűnhetett" – mondta Dobrev, majd hozzátette, hogy ez csak nagyjából az első öt hónapban volt így, ma már nagyon jó a kapcsolatuk Wesley-vel.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről