Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Újabb fejlemény érkezett a halottnak nyilvánított VV Fanni ügyében

vv fanni
Vágólapra másolva!
Több év után végre lezárulhat VV Fanni ügye, azonban családja mégsem tud neki méltó emlékhelyet állítani.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, hét év után zárták le VV Fanni ügyét. A nőt rejtélyes módon meggyilkolták, azóta pedig a gyilkosát elítélték, azonban Fanni holteste a mai napig nem került elő. Emiatt családja nem tudja feldolgozni a halálát.

Az ország egyik legrejtélyesebb gyilkossági ügye zárult le a napokban, ugyanis Novozánszki Fannit, az egykori valóság show szereplőt hivatalosan is halottá nyilvánították. Emiatt családja így végre méltó emléket állíthat neki, eddig azért nem tehették ezt meg, mert amíg valakit nem nyilvánítanak hivatalosan is halottnak, addig síremléket sem kaphat. 

VV Fanni édesanyja azonban lelkileg annyira összetört, hogy nem képes elengedni a lányát.

"Leült a családi kupaktanács, és úgy döntöttek, hogy mégsem lesz szobor. 

Kata, az édesanya úgy érzi, hogy a szobor azt jelképezné, hogy elengedte a lányát, holott erről szó sincsen. 

Bár nyilván tisztában van azzal, hogy a gyermeke meghalt, amíg nem látta Fannit holtában, addig nincs lelki ereje olyan emlékművet állíttatni, ami azt jelképezi, hogy Fanni nincs többé" - nyilatkozta a Borsnak Dr. Lichy József ügyvéd.

VV Fanni gyilkossági ügye 2017-ben az egész országot megrázta. Kiderült, hogy a prostituáltként dolgozó lányt az egyik kuncsaftja nagy valószínűséggel bántalmazta, sőt, a pénzéért meg is ölhette. A holttest sosem került elő. Emiatt családjának a gyilkos elítélése sem hozott megnyugvást. A nő rokonai nem tudják elfogadni, hogy lányukat hidegvérrel meggyilkolták. 

Mi történhetett a lakásban?

Erre a kérdésre a választ egyedül Fanni gyilkos, B.László tudhatja, de a férfi az elmúlt években változatlanul azt vallotta, hogy Fannit eszméletlen állapotban találta, ezért felhívta a közös ismerősüket, a nőt, aki beajánlotta, majd ők ketten riasztottak két ismeretlen férfit, akiknek átadták az alélt testet. A meséje azonban - köszönhetően a nagyon alapos nyomozásnak, majd később a bizonyítási szakasznak - több helyen is logikai bukfencnek bizonyult, így nem állt meg a bíró előtt, ugyanis egy videó készült róluk a lány lakása alatti mélygarázsban, ahogy a férfi eszméletlen állapotban cipeli őt. Ez az utolsó felvétel VV Fanniról, aki nagy valószínűséggel már nincs életben, erre a következtetésre jutottak a hatóságok és Novozánszki Fanni családja és ismerősei is. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről