Eszméletlenül találtak rá Gábor Zsazsa özvegyére

GÁBOR Zsazsa
Budapest, 2021. július 13. Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye a színésznő temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában 2021. július 13-án. A Golden Globe-díjas magyar színésznő, szépségkirálynő, modell, üzletasszony 99 éves korában, 2016. december 18-án hunyt el Los Angelesben. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Súlyos balesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye, azonnal kórházba szállították.
Vágólapra másolva!

Frédéric von Anhalt épp főzött Los Angeles-i otthonában, amikor megtörtént a baleset. "Este szerettem volna főzni néhány tojást a gáztűzhelyemen. Ahogy az öngyújtómmal próbáltam meggyújtani a gáztányért, hirtelen nagy láng csapott ki. Hátráltam és abban a pillanatban hanyatt zuhantam, a fejemet bevertem a padlóba" - mondta.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Az esés miatt elvesztette eszméletét és füstöt lélegzett be, ugyanis a kigyulladt a tűzhely melletti konyharuha, amitől tűz keletkezett. Azonnal bekapcsolt a füstjelző, ami értesítette a tűzoltókat, akik egyből a helyszínre siettek. Az üzletembert eszméletlenül a földön találták, aki a füst miatt nem kapott levegőt és a mérges gázokat is belélegezte. Az első vizsgálat után a férfi azonnal kórházba került.

"Nyomorultul vagyok. Pokolian fáj a mellkasom, alig tudok rendesen beszélni, nem látok jól, mert ég a szemem. Lelkileg is nehéz nekem. El akartam menni a Golden Golbe-díjátadóra, de ez természetesen most nem történik meg" - idézte a nyilatkozatát a Blikk.