Most már biztos, hogy összejött a TV2 két sztárja - fotó

Tóth Katica
Vágólapra másolva!
Korábban már kiderült, hogy Tóth Katica, a Dancing with the Stars táncosnője és Tasi Dávid, a Sztárban sztár leszek! szépfiúja együtt vannak. Most egy újabb bejegyzés bizonyítja, hogy Suti András volt menyasszonyának új párja az énekes, aki Köllő Babett versenyzője volt a műsorban.
Vágólapra másolva!

Tóth Katica és Suti András, a Dancing with the Stars táncosai nyolc évig voltak egy pár. Két és fél évvel a lánykérés után azonban valami megváltozott, a világjárvány ideje alatt jöttek rá arra, hogy jobb lenne nekik külön. Felbontották az eljegyzésüket, de megmaradt köztük a jó viszony.

Próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, de arra jutottunk, hogy jobb lesz külön. A közös munka ettől még működőképes, továbbra is szeretjük egymást. A műsor felkészülése alatt is segítjük egymást, sokszor van, hogy egymás mellett próbálunk" – nyilatkozta korábban a táncosnő, aki eddig sem titkolta, hogy gyengéd szálak fűzik Tasi Dávidhoz. Most egy újabb korlátozott ideig elérhető Instagram-történet tanúskodik arról, hogy az énekes az új párja. A 2023-as évéről egy videó montázst készített, ami jó pár képet tartalmaz a zenészről is.

Forrás: Tóth Katica Instagram