Ezt tervezi most Varga Viktor az árvíz miatt teljesen tönkrement házával

Varga Viktor
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, az év végi árvíz nem kímélte Varga Viktor házát és jurtáját sem, mely a Dunához közel épült. Az énekes többször is beszámolt azóta arról, hogy mekkora kárt szenvedett, de ahhoz képest egyáltalán nem volt kétségbe esve, már neki is látott helyreállítani az épületet.
Vágólapra másolva!

A hirtelen jött árvíz elöntötte Varga Viktor budakalászi otthonát és az ott található jurtát is, az udvart és a kertet is teljesen elmosta a Duna vize. Az énekes saját bevallása szerint csak magát okolhatja, hiszen tudta jól, milyen munkálatokat kellene még elvégezni ahhoz, hogy biztonságos legyen a háza, de halogatta azokat. Most azonban rákényszerült, hogy újra belevágjon a felújításba, de eléggé elszántnak tűnik ahhoz, hogy teljesen be is fejezze.

Másrészt itt állok a tavam mellett, ami tele van Duna vízzel, és egyszer csak látok egy fehér árnyat, amiről kiderült, hogy a Szellem nevű albínó kecsegém. Még lehet, hogy a többi halam is itt van" - számolt be az énekes egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben.

Varga Viktor már régóta saját kezűleg építgette otthonát, hogy egy nap beköltözhessen, addig pedig a jurtájában lakott. A házat cölöpökre építette az ártér miatt, a jurtában nagyobb károk keletkeztek, mert ahhoz nem érkeztek meg időben a cölöpök. Az énekes elmondása szerint nem kevés munkával jár majd a ház helyreállítása, de most sokat tanult a helyzetből.

Amint lehet, elkezdjük megépíteni a megemelt szerkezetet alá, úgy már nem lesz gond később. A legnagyobb károm a három elpusztult halam, a többi csak tanulság, hogy nem szabad semmit halogatni, kész kell lenni mindennel időben" - mondta a Blikknek Varga Viktor.

A képek között lapozhat: