Újabb durva videó került elő a motorosokkal verekedő színészről

2021 iHeartRadio Music Festival - Night 1 – Backstage GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Horizontal MUSIC
LAS VEGAS, NEVADA - SEPTEMBER 17: Ian Ziering is seen backstage the 2021 iHeartRadio Music Festival on September 17, 2021 at T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Isaac Brekken/Getty Images for iHeartMedia/AFP (Photo by Isaac Brekken / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy Ian Ziering ütött először, de rejtély, mi történt korábban.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Beverly Hills 90210 Steve-je, az újabban több Sharknado-filmben látott Ian Ziering egy közúti nézeteltérés után verekedésbe keveredett Los Angelesben – amit valaki videóra is vett. A TMZ által közölt felvételen az látszik, hogy a színész kipattant a kocsijából, és nekitámadt egy motorosnak, akinek azonban hamar a segítségére siettek a társai, és együtt összeverték a sztárt. Itt nézhet videókat az esetről.

Ian Ziering ütött, majd elszaladt Forrás: Getty Images via AFP/2021 iHeartMedia/Isaac Brekken

A videókon az látszik, hogy két kismotor elállja a színész útját, aki kipattan a kocsiból és megüti az egyik motorost. Eztán megpróbál visszaszállni a kocsiba, de késő, ott terem a csapat többi tagja és ütni-verni kezdik - még egy nála egy fejjel alacsonyabb, rózsaszínű felsőt viselő női kismotoros is beszáll a harcba. Ian Ziering kap pár ökölcsapást, majdnem elkapják, de sikerül elfutnia.

A színész később jelezte, hogy sértetlenül megúszta az esetet

(csak kapott pár ütést, de nem lett nagyobb baja), majd felszólította a Los Angeles-i hatóságokat, hogy lépjenek fel a "huliganizmus" ellen.

Rendőrségi források a TMZ-nek elmondták, hogy a főút azon szakaszán, ahol összetűzésbe keveredett a motorosokkal, mindenhol térfigyelő kamerák vannak, valamint mobiltelefonos felvételek is készültek az esetről, így a nyomozóknak van mivel dolgozniuk.