Így romantikázik új férjével Vajna Tímea - kép

Vajna Tímea Vajna Timi
Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, újra férjhez ment az ünnepek alatt Vajna Tímea vőlegényéhez, Ráthonyi Zoltánhoz, akivel egy meghitt tengerparti esküvőn mondták ki egymásnak a boldogító igent. Az üzletemberről nem sokat tudni, az özvegy is ritkán mutatta meg őt közösségi oldalán, most azonban egy közös képpel jelentkeztek be, hiszen most először utaztak férj és feleségként.
Vágólapra másolva!

Nehéz időszak áll Vajna Tímea és új férje mögött, hiszen az esküvőről szóló bejegyzés alatt azt is elárulta, hogy már a negyedik gyereküket veszítették el az elmúlt évek alatt. Andy Vajna özvegye nem adja fel a próbálkozást, hiszen bízik abban, hogy egyszer ő is édesanya lehet, de most Zoltánnal úgy döntöttek, kicsit kiszakadnak a hétköznapokból, egy kicsit romantikáznak és újult erővel kezdik majd az új évet.

A friss házaspár Aspenbe, egy síparadicsomba utazott el, de azt nem tudni, hogy nászúton vannak-e, vagy csak egy kis kikapcsolódásra volt-e szükségük. Vajna Tímea a közösségi oldalán egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben árulta el követőinek, hogy elutaztak, ehhez egy összebújós fotót választott.

Új férjével romantikázik Vajna Tímea Forrás: Vajna Tímea Instagram