Itt van Britney Spears döbbenetes bejelentése

Britney Spears
Vágólapra másolva!
A jövőjével kapcsolatban nyilatkozott az énekesnő.
Vágólapra másolva!

Nemrég rémisztő videó került elő a meztelenül vicsorgó Britney Spearsről, máskor pedig teljesen meztelenül a melleit markolászta, ezzel került a hírekbe. A popsztár jó ideje csak szexi vagy szexinek szánt posztjaival kerül a lapokba, nem pedig új dalaival - mert ilyenek nincsenek is neki.

Britney Spears szerint ő már nem tér vissza a színpadokra https://www.instagram.com/britneyspears/

Nemrég az volt a hír, hogy új lemeze lesz, Charli XCX és Julia Michaels pedig már meg is egyezett Britney csapatával, hogy dalokat írnak az új albumra. Spears szerint ez hazugság, nem gyűjt embereket maga köré, hogy elkészítse a 10. nagylemezét - sőt, a zeneiparba sem akar visszatérni (legalábbis ezen a héten így gondolja).

"Csak, hogy tisztázzuk, a legtöbb hír hazugság. Folyamatosan azt mondják, hogy random emberekhez fordulok, hogy új albumot csináljak, de

- írta a 42 éves sztár egy szerdai Instagram-posztban. "Amikor dalt írok, akkor szórakozásból teszem, vagy épp másoknak írok!" - részletezte. Spears azt állítja, hogy az elmúlt két évben több mint 20 dalt írt más előadóknak. Azt állítja, hogy szellemíró lett és nagyon élvezi ezt.

A popsztárnak nemrég a rendőrséggel is meggyűlt a baja, gyorshajtás miatt kapták el, a rendőrök kérésére pedig sem érvényes jogosítványt, sem autóbiztosítási igazolást nem tudott felmutatni.